The Body Shop Polynesian Island Tiare

Nici o saptamana fara un parfum pare sa fie deviza mea, asa ca astazi vorbim despre parfumul The Body Shop Polynesian Island Tiare. Parfumul meu preferat de la The Body Shop este in continuare White Musk, m-as da cu el in orice anotimp, insa are o aroma intensa si cam lesinatoare pentru ceilalti pe canicula, asa ca mi-am indreptat admiratia spre Polynesian Island Tiare, o lansare recenta, ceva mai potrivita pentru perioada verii.

The Body Shop Polynesian Island Tiare

The Body Shop Polynesian Island Tiare face parte din Voyage Collection, unde gasim arome inspirate din diferite zone ale lumii, si are o aroma compusa din urmatoarele note: bergamot, portocala, tiare, frangipani, ylang ylang, cocos si vanilie. Cunoscandu-ma pe mine, cam ce credeti, imi place parfumul acesta ?  😀

Acest parfum contine foarte multe note care se regasesc si in alte parfumuri pe care le iubesc, insa am fost foarte curioasa sa incerc si acest parfum, degeaba are un parfum toate notele care-ti plac daca combinatia nu este una fericita. Insa pot sa raportez cu nasul vesel ca The Body Shop Polynesian Island Tiare miroase misto. Miroase tropical, mai mult dulce decat citrat, cele mai puternice note pe care le simt eu fiind cele de frangipani ( tineti minte ce mult iubesc eu Amour de la Kenzo si ce rare-s notele de frangipani in parfumuri? ) si de tiare. E un parfum predominant dulce, de inspiratie tropicala, insa dulcele asta e ceva mai diluat, nu e asa de lovitor in fata, e o aroma subtila, care mai multe te invaluie si se tine aproape de piele decat sa te izbeasca in fata.

Ma bucur sa gasesc inca un parfum de vara care nu-i 100% floral-acvatic-citrat, are si note ceva mai dulce si mai pe sufletul meu, fara sa fie greu pe canicula si sa lesine  concetatenii in RATB. In plus, nu face gaura in buzunar, pentru ca are un pret de 112 lei / 50 de ml si produsele The Body Shop sunt mai mereu la promotie, asa ca aveti sanse sa puneti mana pe el la un pret redus.

Care este parfumul vostru preferat pentru vara?

Nu uitati ca ma puteti urmari si pe:   ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

 

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *