Hugo Boss The Scent for Her

Hugo Boss The Scent for Her este cea mai noua lansare olfactiva din partea Hugo Boss, venit ca o completare pentru The Scent Hugo Boss for men, a carui imagine este Theo James.

The Scent for Her este capodopera lui Jason Wu, directorul de creatie  Hugo Boss, care a fost implicat in proces de la inceput si este responsabil atat pentru aroma cat si pentru design-ul sticlei.

Hugo Boss The Scent for Her

Sticla mie-mi place foarte mult , are un chic uitat poate in aceste vremuri. Capacul isi trage inspiratie din butonii legendari Hugo Boss, iar sticla in sine are linii simple si de-o eleganta atemporala.

Parfumul Hugo Boss The Scent for Her are note de  piersica, frezie,  osmanthus si  cacao. Este un parfum fructat, care miroase a tinerete, a prospetime, a curat, a veselie si a vacanta.

Parfumul Hugo Boss The Scent for Her

Parfumul Hugo Boss The Scent for Her

Am fost fana Orange si Femme, iar acum ma gasesc in situatia de a trada iubirile anterioare pentru The Scent for Her. Nu ma asteptam sa imi placa asa de mult combinatia piersica- cacao, combinatie care da prospetime si senzualitate acestui parfum. Il gasiti in exclusivitate la Sephora, la un pret incepand cu 259 de lei/ 30 de ml.

Voi l-ati incercat?

Nu uitati ca ma puteti urmari si pe:   ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *