Nars dual intensity blush palette

NARS este de departe brandul meu preferat dintre cele high-end, asa ca ori de cate ori lanseaza ceva nou imi trebuie neaparat. Cand au lansat blush-urile dual intensity mi-am dorit mult de tot si eu unul, insa mi s-au parut scumpe pentru 2 nuante din care una e improbabil sa o folosesti. Asa ca am asteptat cuminte in speranta ca odata si-odata tot or sa scoata si o paleta cu blush-urile astea. Si iata ca  Nars Dual Intensity Blush Palette a fost lansata,  s-a impiedicat si a cazut in bratele mele ( = cosul de cumparaturi) . Eram maxim de curioasa de aceste farduri  mai ales pentru ca am avut de la ei si un fard de obraz single, in nuanta Deep Throat  ( formula veche, standard) , dar si o paleta cu mai multe blush-uri si bronzer-ul Laguna. Intrebarea care-mi bazaia mie prin minte e : ” de ce astea noi costa $45 pentru 6 grame, fata de $30 pentru cele vechi care au 4.8 grame ? ” .

Nars dual intensity blush palette

Nuantele:

Nars dual intensity blush palette

Swatch-uri:

Nars dual intensity blush palette

Nuantele sunt urmatoarele, de la stanga la dreapta:

I – Soft Tulle
II – Damask with Gold Sheen
III – Peony
IV – Titian

Parerea mea:

Blush-urile astea dual intensity sunt cam ciudatele. Teoretic, formula wet/ dry inseamna ca le putem aplica uscate sau umede, pentru o intensitate mai mare a culorii. Acum, daca va uitati la nuantele de mai sus, cat de intense sunt printr-o singura trecere a degetului prin pudra, eu ma intreb: cine ar folosi blush-urile astea altfel decat uscate? Adica in cazul unui blush eu nu inteleg de ce ai vrea un grad mare de intensitate, bineinteles daca nu trebuie sa te costumezi intr-un clovn.

Blush-urile in sine sunt pigmentate, ceva mai uscate decat formula originala NARS, nu-s la fel de cremoase. Se aplica usor, se estompeaza usor. Iluminatorul din paleta este unul nu foarte evident, nu-i in genul Mary Lou Manizer, este mai discret, insa tot arata frumos pe ten. Blush-urile sunt rezistente, nu oxideaza, le am pe fata in varianta initiala si dupa 6 ore. Nuantele sunt o problema, mi se pare ca puteau sa aleaga pentru paleta o nuanta mai blanda de blush, toate sunt foarte intense. Primele 3 nuante le-am folosit frecvent, ultima mi se pare cam caramizie pentru a nu arata batuta, mai experimentez cu ea. Una peste alta, paleta asta merita banii daca sunteti fane NARS sau curioase in ceea ce priveste blush-urile dual intensity, insa pe mine nu m-a dat pe spate. Prefer formula clasica NARS, unde e si o mai mare varietate de nuante.

Care-i blush-ul vostru preferat?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

  1. In general, apelez la blushurile de la Boujois, in rarele momente cand am chef de blush :)). As cam vrea sa le incerc si pe cele NARS, arata sexy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *