Se deschide primul magazin Forever 21 in Romania

Vesti bune am pentru luna viitoare, cand se deschide primul magazin Forever 21 in Romania, in cadrul noului mall ParkLake. Pe 3 septembrie vom avea ocazia sa pasim pentru prima data in interiorul primului magazin Forever 21 din Romania, si sper sa deschida si alte magazine in tara, in zone mai accesibile.

primul magazin Forever 21 in Romania

Am avut ocazia sa vizitez magazinul Forever 21 in alte tari si m-am gandit sa va fac niste recomandari. Mi-au placut obiectele de lenjerie, pijamalele, tricourile, rochiile si jachetele. In ceea ce priveste accesoriile, eu as prefera sa astept reducerile, nu mi se par neaparat de calitate. Dupa cum stiti, Forever 21 este un magazin cu preturi mai mici in genul Primark, am vazut blugi in Paris la Forever 21 cu 7 euro, rochii cu 10 euro, deci preturile nu sunt mari, sunt insa curioasa ce game vor aduce la noi si la ce preturi.

Mi-as dori sa deschida si un magazin online cei de la Forever 21, special pentru Romania, cu taxe de transport mai blande decat ale magazinului online european.

Noul mall ParkLake este pe strada Liviu Rebreanu nr 4, in apropierea parcului IOR, si se poate ajunge acolo cu metroul, coborand la statia Dristor. Magazinul Forever 21 isi deschide portile pe 3 septembrie la ora 10.

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

 

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. Nici nu iti imaginezi cat ce curioasa sunt sa vad preturile. Ca la noi zici ca se pun toti pe capatuiala. Inca imi iau lucruri de la Zara din Grecia ca sunt mai ieftine ca aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *