Samponul L’Oreal Professionnel Mythic Oil pentru par fin

Parul meu este fin, asa ca ori de cate ori am ocazia sa incerc un sampon menit sa ajute acest tip de par sunt destul de neincrezatoare. Poate pentru ca atatia oameni mi-au spus ca nu ai ce sa ii faci parului fin, ca nu voi avea niciodata o capita de par, ca mi se pare de multe ori ca toate sampoanele/ tratamentele/ uleiurile de par sunt la fel si au cam aceleasi efecte. Curata parul, nu fac paduchi, uraaaa, se termina, incerc urmatorul sampon. Mi s-a intamplat rar si pot numara pe degetele sampoanele care mi-au lasat o impresie pozitiva de durata, insa nici pe ele nu le recumpar decat in caz de belea majora a parului, pentru ca e mai puternica curiozitatea decat ratiunea, si mai binele decat binele, si ma gandesc mereu ca poate in lumea asta e un sampon care o sa imi faca si mie parul de leu. ( Btw, daca ati descoperit un astfel de sampon, ziceti-mi si mie) .

Astazi vorbim despre cel mai recent terminat sampon:  L’Oreal Professionnel Mythic Oil pentru par normal/ fin. Am fost mereu curioasa in ceea ce priveste gama Mythic Oil si m-am bucurat mult cand au scos un sampon si pentru parul de matza, asa ca m-am gandit sa va povestesc despre el, sunt sigura ( sau macar sper) ca nu-s singura cu par lesinat.

Samponul L'Oreal Professionnel Mythic Oil pentru par fin

Are 250 de ml, un pret recomandat de 67 de lei, un miros placut, elegant, care nu se mentine in par, si il gasiti in saloane.

Ingrediente:

Samponul L'Oreal Professionnel Mythic Oil pentru par fin

Samponul L’Oreal Professionnel Mythic Oil pentru par fin nu-mi irita scalpul, si-mi curata parul fara a-l usca. Lucrul care m-a impresionat cel mai tare este faptul ca daca ma grabesc, pot sa spal parul cu sampon, fara sa mai aplic balsam, poate doar un pic de ulei pe varfuri, si se descurca usor, are luciu si varfurile nu-s uscate ca paiul. Toate acestea fara ca parul sa se ingrase mai rapid, sa ne intelegem, ma spal la fel de des ca inainte ( la 3 zile) . Daca aveti parul normal/ fin si este vopsit/ tratat chimic in vreun fel, merita sa aruncati un ochi si in directia samponului L’Oreal Professionnel Mythic Oil, zic eu.

Ati incercat ceva din gama Mythic Oil ?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *