Samponul si masca de par Garnier Mythic Olive

Samponul si masca de par Garnier Mythic Olive au intrat in viata mea intr-un moment in care aveam nevoie de un sampon si o masca de par, asa ca au sarit direct in baie si le folosesc de peste o luna. Pentru ca am observat ca va intereseaza parerea mea despre produsele Garnier, astazi va povestesc mai multe despre samponul si masca de par Mythic Olive.

Gama Garnier Mythic Olive se adreseaza parului deteriorat, uscat, sensibilizat, cu promisiunea ca-l hraneste si repara fara a-l ingreuna. In gama sunt 4  produse : sampon, balsam, masca si crema pentru par leave-in, cu preturi intre 10 si 16 lei.

Samponul si masca de par Garnier Mythic Olive

In primul rand vreau sa va spun ca gama nu miroase a ulei de masline. Miroase placut, floral, un miros neutru si care nu se mentine in par.

Samponul Mythic Olive face multa spuma si e nevoie de putin la o samponare, nu ingrasa parul si il curata bine fara a-l usca ( parul meu este gras si are varfurile uscate) . Insa vedeta gamei dupa parerea mea este masca Mythic Olive, care-i aproape la fel de densa ca untul, foarte spornica si concentrata, e nevoie de putina la o spalare, se clateste parca mai repejor decat alte masti si lasa parul usor de pieptanat, lucios, moale, cu varfuri mult mai calme.

Gasiti intreaga gama Mythic Olive AICI sau un hypermarket-uri.

Care-s produsele voastre preferate pentru par de la Garnier ?

 

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *