3 seriale ( mai ) noi pe care le urmaresc

Dragile mele , azi va vorbesc despre 3 seriale noi pe care am inceput sa le urmaresc si care-mi plac.

The Ranch este o comedie despre un fost jucator de fotbal care se intoarce sa locuiasca cu familia.

3 seriale ( mai ) noi pe care le urmaresc

Daca ati urmarit That 70s show ii tineti minte pe Kelso si Hyde, care au si in acest serial rolurile principale. Initial l-am urmarit in nostalgie pentru That 70s show care e un serial cu care am crescut ( + Gilmore Girls si Veronica Mars) , insa pe masura ce am vazut episoadele mi-am dat seama ca The Ranch e un serial smecher si amuzant, nicidecum o copie a That 70s show.

The Good Place este un serial in care joaca Kristen Bell ( din Veronica Mars) .

3 seriale ( mai ) noi pe care le urmaresc

Dupa Veronica Mars am ramas cu asa o simpatie pentru Kristen ca m-am uitat cam la tot in ce a  jucat in afara de comedii romantice si mi-a placut cam tot. The Good Place este un soi de rai in care personajul interpretat de Kristen Bell ajunge din greseala. Serialul este destul de amuzant si subiectul mi se pare nu foarte folosit pana acum.

Narcos este un serial facut dupa viata lui Pablo Escobar, traficant de droguri de renume.

3 seriale ( mai ) noi pe care le urmaresc

Narcos mi-aduce oarecum aminte de Scarface si de GTA Vice City, un joc pe care l-am jucat acum ani buni si care mi-a placut mult. Serialul este cam sangeros si lucrul care-mi place mult este faptul ca toti actorii vorbesc in spaniola, ceea ce ii da oarecum mai multa credibilitate. Imi place mult si actorul din rolul principal, mi se pare ca exprima niste sentimente care fac din Escobar mai mult decat un traficant de droguri standard.

Cam asta sunt serialele mai noi pe care le urmaresc eu ( The Good Place este singurul serial lansat in 2016 dintre ele) , sper sa va placa recomandarile mele si le astept cu interes pe preferatele voastre in comentarii.

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *