Sesiuni de machiaj gratuite cu Yves Hajjar (Elizabeth Arden)

Dragile mele, mereu primesc intrebari despre machiaj, despre cum poti invata sa te machiezi singura si sa iti pui calitatile in evidenta cu ajutorul machiajului, de aceea ma bucur sa va anunt ca saptamana aceasta va puteti bucura de sesiuni de machiaj gratuite si  bineinteles, de sfaturile si trucurile aferente.

Yves Hajjar, Elizabeth Arden International Make-up Artist, se afla in Romania pentru a prezenta ultimele trend-uri in machiaj si a impartasi sfaturi si trucuri in realizarea unui machiaj de toamna perfect.

Sesiuni de machiaj gratuite cu Yves Hajjar (Elizabeth Arden)

Il putem bombarda cu intrebari intre orele 12:00 – 20:00, in urmatoarele magazine, unde se pot rezerva sesiuni gratuite de make-up:

Marti, 15 Noiembrie – Debenhams Mall Vitan

Miercuri, 16 Noiembrie – Kendra Unirea

Joi, 17 Noiembrie – Sephora Mall Vitan

Vineri, 18 noiembrie – Sephora Mega Mall

Deci, daca vreti sa aveti parte de un rasfat complet cu produse Elizabeth Arden, Yves Hajjar va asteapta la sesiuni gratuite de machiaj in Sephora, Debenhams si Kendra saptamana aceasta de marti pana vineri.

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

11 Comments

  1. Asa de mult ma oftic ca nu stau si eu in Bucuresti , sunt atatea evenimente super faine ,Cami ce se intampla cu youtube-ul ? ne e dor de tine 🙁 , noroc cu snapchat-ul .

  2. Niciodata nu mi-a placut sa particip la astfel de sesiuni. Mereu ma simt obligata sa cumpar ceva, desi stiu ca nu e necesar.

  3. Saptamana asta chiar am cateva zile si mi-ar placea tare tare mult sa merg, as intepeni de fericire daca as putea sa-mi cumpar unul din liquid lipstick-urile lui. Cum ne putem inscrie?

    • Te poti inscrie sunand la unul din magazinele in care poate fi gasit saptamana aceasta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *