Clarins Extra Firming Mask

Dragilor, astazi va invit sa pasim in lumea Clarins. Lume pe care o cunosc de niste ani buni si in cadrul careia am descoperit fondul meu de ten preferat, Clarins Skin Illusion, o potiune usoara care photoshopeaza chipul fara  fi vizibila. Din dragostea pentru Skin Illusion s-a nascut dragostea pentru Clarins, dragoste care m-a impins sa folosesc tot mai multe potiuni magice Clarins, pentru ca unde s-a nascut Skin Illusion sigur e cuib de chestii smechere. Cea mai noua lansare se numeste Extra Firming Mask si tocmai ce a poposit pe meleagurile noastre, asa ca m-am gandit sa va povestesc despre ea.

Clarins Extra Firming Mask

Relatia mea cu mastile este un previzibila: le iubesc! Pai sa nu iubesti un smac care promite sa faca mai bine decat toate celelalte smacuri, intr-un timp mult mai scurt? Cand citesti eticheta unei creme, scrie ca ” dupa o folosire de 4 saptamani, s-au constatat urmatoarele rezultate: ” . Deci, ca sa vezi ceva rezultate, o crema trebuie folosita 4 saptamani, pe cand o masca promite ca in 5-10 minute, sa faca ceva vizibil cu ochiul liber. Calule, mananci ovaz?

Iata cum se aplica:

Clarins Extra Firming Mask este un Spa intr-un borcanel mov.  Are un miros relaxant si o textura de spuma densa. Dupa aplicare poate fi lasata pana la absorbtie pe piele sau poate si indepartata dupa 10 minute. Dupa doar 10 minute pielea este mai fina si vizibil hidratata. Iar eu sunt mai relaxata :).

Daca vreti sa incercati si voi noua masca Extra Firming de la Clarins, va invit la concurs! Click pe poza de mai jos si va puteti bucura si voi de Spa acasa:

[instagram_embedding url=”https://www.instagram.com/p/BN2V2DEhnsg/?taken-by=_the_beauty_addict_”]

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *