Cum m-am lasat de fumat

Dragilor, astazi vorbim despre cum m-am lasat de fumat. Nu am vorbit despre faptul ca eram fumatoare pentru ca nu mi s-a parut un lucru important si mai ales nu mi s-a parut ( fumatul) un obicei care ar trebui popularizat insa sunt destul de incantata ca odata ce am hotarat ca vreau sa ma las de fumat am si reusit. M-am gandit sa va povestesc si voua cum m-am lasat de fumat, nu neaparat pentru ca vreau sa devin luptatoarea intergalactica impotriva fumatului ci mai ales pentru ca faptul ca eu, care fumam de multi ani, am reusit sa renunt la fumat, arata ca daca avem un pic de vointa putem sa realizam tot ceea ce ne propunem. Sau ma rog, eu asta cred, mai ales ca sunt o multime de metode de lasat de fumat, inclusiv carti, pastile, guma de mestecat, aplicatie pentru lasat de fumat si multe altele. Ca sa fie totul mai clar, am realizat si un clip in care va povestesc mai multe despre cum m-am lasat de fumat:

Daca si voi ati facut o schimbare in bine in ceea ce priveste obiceiurile voastre, va astept cu mare interes comentariile. Poate reusim sa inspiram si alti oameni sa isi schimbe viata in bine, nu e neaparat vorba despre renuntarea la fumat ci despre faptul ca daca ne propunem putem sa reusim orice, cu un pic de vointa.

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

  1. Felicitari, felicitari, felicitari!! Ma bucur enorm pentru tine, de cativa ani o urmaresc pe mama si observ cat de tare se chinuie sa se lase de fumat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *