Douglas Beauty of Giving pentru Hospice Casa Sperantei

Dragile mele, luna aceasta cei de la Douglas au lansat campania Douglas Beauty of Giving pentru Hospice Casa Sperantei si doneaza 10 lei catre Hospice Casa Sperantei pentru fiecare paleta Douglas Beauty Bubble vanduta.

Douglas Beauty of Giving pentru Hospice Casa Sperantei

Hospice Casa Sperantei este un fel de spital cu sucursale in mai multe orase din tara pentru bolnavii terminal. Ii ajuta sa aiba niste ultime zile mai bune si tratamentul este gratuit dar dupa cum va puteti imagina fiecate banut conteaza, asa ca daca vreti sa oferiti un cadou cuiva pasionat de machiaj, paleta Douglas Beauty Bubble costa 119 lei, are 86 de culori si 10 accesorii de machiaj. O puteti cumpara in parfumeriile Douglas sau online pe douglas.ro.

Daca va intereseaza paleta Douglas Beauty Bubble puteti vedea AICI mai multe poze cu paleta, ce anume contine si nuantele fardurilor. Mie mi se pare o initiativa foarte buna si ma  bucur ca am ocazia sa o sustine si dupa cum va spuneam, daca vreti sa oferiti un cadou unei iubitoare de machiaj, aceasta paleta pare una complexa si veti face pe langa un cadou reusit un gest care va ajuta mult niste oameni bolnavi.

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *