Noul fond de ten Bourjois Healthy Mix varianta 2017

Dragilor, astazi m-am gandit sa va povestesc despre noul fond de ten Bourjois Healthy Mix,  varianta 2017. Healthy Mix este unul dintre cele mai vechi fonduri de ten Bourjois  si nu se afla la prima schimbare la fata, a mai fost reformulat anii trecuti, asa ca deja vorbim de o a treia formula.

Noul fond de ten Bourjois Healthy Mix

Noua versiune Bourjois  Healthy Mix ofera aceleasi beneficii si pastreaza parfumul placut cu note fructate,  formula fiind imbunatatita cu un mix de ingrediente si vitamine cum ar fi C, E si B5, care ofera tenului iluminarea, hidratarea si protectia de care are nevoie pe tot parcursul zilei.

 

Noul fond de ten Bourjois Healthy Mix
Pretul noului fond de ten Bourjois Healthy Mix este de 70 de lei/ 30 de ml si il gasim in 6 nuante ( nuanta mea este Vanilla) .

De asemenea, sa stiti ca reformularea a atins si anticearcanul Bourjois Healthy Mix, pe care il gasim in 3 nuante ( Light, Medium, Dark) si care are pretul recomandat de 46 de lei.

Sunt foarte curioasa de noile formule, va zic sincer, pentru ca am avut si fondul de ten si anticearcanul si dupa cum stiti fondurile de ten Bourjois se numara printre preferatele mele. Le gasiti la toate standurile Bourjois ( din Sephora, Carrefour, Auchan, Douglas, Kendra) incepand cu luna ianuarie.

Cum vi se par fondurile de ten Bourjois ?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. L-am avut mai demult si mi-a placut mult. Nu imi place ca au renuntat la vechiul ambalaj care era f practic si usor, plus ca puteai sa folosesti produsul pana la ultima picatura.

  2. Eu m-am inteles foarte bine cu orice am folosit de la Bourjois asa ca, sunt foarte curioasa sa incerc si noua formula. Acum folosesc un fond de ten tot de la ei si e aproape pe terminate 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *