Noutatile si lansarile iernii 2017 in materie de machiaj, ingrijire, parfumuri

Dragilor, astazi vorbim despre noutatile si lansarile iernii 2017 in materie de machiaj, ingrijire si parfumuri. Nu ma uit la televizor decat pe History dar m-as uita daca cineva ar avea o emisiune cu noile lansari in materie de beauty, asa ca pana la acea emisiune m-am gandit sa fac eu ceva de genul si sper sa va placa! Deci, astazi vorbim despre ce mai e nou in targ in materie de machiaj, ingrijire si parfumuri. Sper ca data viitoare cand fac clipul sa fiu un pic mai organizata la a structura ordinea chestiilor despre care vorbesc, insa ma bucur ca am reusit sa fac acest clip pentru ca predecesorul lui s-a bucurat de succes in randul vostru.  Va avertizez, o mare parte din clip este despre produse noi de machiaj si mai ales despre cele mai noi rujuri mate:

Sper ca v-a placut clip si m-ar ajuta mult daca mi-ati spune in comentarii ( sau apasand butonul “thumbs up” ) daca v-ar placea sa vedeti clipuri de acest  gen si pe viitor.

Nu uitati sa va abonati pentru a vedea ce surprize va pregatesc pentru 2017. Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

  1. Imi plac video-urile de genul acesta. Il astept cu nerabdare pe urmatorul! Mi-e dor de postarile “5 things I like this Friday” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *