Ce iau cu mine in bagajul de vacanta

Dragilor, astazi am revenit cu un nou clip care sper sa va placa, si anume va arat ce iau cu mine in bagajul de vacanta.

Sper ca v-a placut clipul si daca sunteti la prima calatorie cu avionul ati inteles mai bine ce puteti lua cu voi in bagajul de mana. Si pentru mine prima calatorie cu avionul a fost motiv de confuzie insa sper ca acum e mai clar cam ce cosmetice si ce cantitati de lichide puteti lua cu voi in bagajul de mana pe avion. De asemenea, daca cautati recomandari de produse multifunctionale sau usor de folosit chiar si in deplasare, veti gasi astfel de idei in clip, pentru ca de-a lungul timpului a trebuit sa impachetez cat mai putine chestii incat bagajul sa fie cat mai usor, asa ca am experienta in a folosi acelasi lucru in mai multe scopuri, si in general, in a simplifica la maxim numarul de lucruri pe care le iau cu mine. Nu e nimic mai enervant, dupa parerea mea, ca in loc sa te distrezi in vacanta, sa mergi ca melcul cocosat din cauza ca ai luat cu tine 4 fonduri de ten si 3 palete de farduri, totul pentru 5 zile.

Probabil cele mai frecvente intrebari ( in ceea ce priveste zborul cu avionul) se refera la e ce ai voie sa iei in bagajul de mana pe avion, ce obiecte sunt interzise, ce dimensiuni trebuie sa aiba bagajul pe avion si ce greutate maxima poate avea bagajul de mana pe avion. E bine sa retineti ca dimensiunile si greutatea bagajului de mana permis pe avion difera in functie de compania aeriana cu care calatoriti asa ca cel mai bine verificati inainte de a face bagajele pe site-ul companiei. Nu aveti voie de asemenea cu materiale periculoase sau arme ( de orice fel) .

Voi cum va descurcati cand vine vorba de bagajele pentru calatorie ? Sunteti genul care isi face liste inainte de a se apuca de bagaje ?

Nu uitati sa va abonati la canalul meu de Youtube pentru a vedea clipurile viitoare! Va pup!

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *