Noul parfum Mon Guerlain

Faptul ca iubesc parfumurile nu-i o noutate, cred, asa ca nu e de mirare ca ma bucur ca va pot povesti despre noul parfum Mon Guerlain. Nu demult cazusem in admiratie in fata unui mic altar Guerlain semn ca iubirea pentru miresmele inconfundabile Guerlain este peste tot, si in Barcelona, si pe Champs Elysees no. 68, unde isi are sediul casa franceza de parfumuri si unde o simpla vitrina iti poate taia respiratia, insa la momentul respectiv nu aveam habar ca urmeaza o noua lansare Guerlain.

Pretty #Guerlain collection

A post shared by Cami (@_the_beauty_addict_) on

Astazi insa nu ne uitam la istoria Guerlain ci privim inspre viitor, viitorul foarte apropiat, pentru ca Mon Guerlain este pe punctul de a invada parfumeriile si memoria olfactiva colectiva, impreuna cu niste vizualuri hipnotice in care personaj principal, pe langa sticla noului parfum, este Angelina Jolie.

parfum Mon Guerlain

Nasul din spatele noului parfum Mon Guerlain este Thierry Wasser, cel care a creat atatea capodopere: Idylle, La Petite Robe Noir, L’Homme Ideal si multe altele.

parfum Mon Guerlain

Noul parfum Mon Guerlain apare in martie 2017 si are note de lavanda si bergamot, iasomie Sambac si stanjenel,  vanilie de Tahiti, lemn de santal australian si cumarina. In ceea ce priveste pretul noului parfum Mon Guerlain o sa fac un update acestui articol odata ce aflu preturile exact, tind sa cred ca se invarte undeva in jurul a 380 de lei/ 50 de ml in Sephora.

Ce parere aveti despre noul parfum Mon Guerlain, va tenteaza? Abia astept sa ajunga si la noi si sa va spun ce parere am despre el!

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *