Rujurile The Body Shop Matte Lip Liquid

Dragile mele, azi vorbim despre cea mai recenta aparitie pe piata rujurilor mate lichide, The Body Shop Matte Lip Liquid. Le gasiti in magazinele The Body Shop si online.

the body shop matte lip liquid

Nuantele disponibile sunt 12, pretul lor fiind de 37 de lei. Nu am rezistat tentatiei si le-am testat si eu pe mana ( cand am fost in magazin sa vanez reducerile gamelor de Craciun) si am zis sa va povestesc un pic despre ele, dat fiind faptul ca o nuanta a venit cu mine acasa.

The Body Shop Matte Lip Liquid

Textura rujurilor The Body Shop Matte Lip Liquid este de spuma, as zice eu, nu se usuca 100% si din acest motiv cred ca se potrivesc foarte bine fetelor cu buze mai uscate in general sau tuturor celor care isi doresc rujuri lichide si pe vreme mai rece. Nuantele rujurilor The Body Shop Matte Lip Liquid sunt de toate pentru toti, multe movuri, nuante nude, dar si nuante de rosu:

The Body Shop Matte Lip Liquid

Ca o concluzie, rujurile The Body Shop Matte Lip Liquid mi se par pigmentate si foarte interesante. Nu sunt la fel de rezistente ca rujurile care se usuca 100% mat, dar cred ca le prefer. Pentru ca arata mat, nu aluneca de pe buze, nu usuca deloc si sunt extrem de pigmentate ( nuantele din poze sunt aplicate intr-un singur strat si vedeti si voi cam ce pigment au) si in general mult mai rezistente decat rujurile baton obisnuite.

Nuante pe care o am eu este Nairobi Camellia ( se putea altfel?) si imi place mult, este un nude-maro-roz foarte versatil si genul de nuanta pe care chiar o port des, o puteti vedea si in acest clip.

Ati incercat noile rujuri The Body Shop Matte Lip Liquid? Care-s rujurile voastre mate preferate?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *