Noua gama de ingrijire a corpului Avene TriXera

Dragilor, astazi vorbim despre noua gama de ingrijire a corpului pentru toata familia Avene TriXera. Nu stiu cum ati iesit voi din iarna, dar pielea mea inca se resimte desi iarna asta am avut cea mai mare grija de ea, am evitat baile lungi  si am preferat dusurile, am incercat sa aplic crema de corp dupa fiecare dus ( am terminat, in mod uimitor, 2 creme de corp iarna asta! ) si in general am facut tot ce se putea face pentru a ma asigura ca ies din iarna cu o piele hidratata.

Insa asta nu inseamna ca odata cu temperaturile pozitive ma las de aplicat crema de corp, ba dimpotriva. Iar noua gama Avene TriXera promite sa fie fix ce-mi trebuie pentru un inceput de primavara cu piele frumoasa, mai ales pentru ca avem de-a face cu texturi nutri-fluide, cu onctuozitatea unui balsam si textura fluida a unei lotiuni, adica mai pe romaneste ne imbracam rapid dupa aplicare fara probleme.

 Avene TriXera

Noua gama de ingrijire a corpului pentru toata familia Avene TriXera contine 3 produse: gelul de curatare nutri-fluid Avene TriXera ( nu contine sapun si poate fi folosit pe corp si ten) , lotiunea nutri-fluida Avene TriXera ( care poate fi folosita si pe corp, si pe ten) si balsamul nutri-fluid Avene TriXera ( nu contine parfum) , cu preturi intre 56 si 105 lei.

Produsele Avene pot fi gasite in farmacii si cele mai bune preturi le gasiti la Farmacia Tei.

Care-s produsele voastre preferate de la Avene?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *