Vitamina C si pe piele: Clinique Fresh Pressed

Dragilor, astazi ma bucur ca va pot da informatii despre noua gama Clinique Fresh Pressed. Chiar ieri ma uitam la un clip pe Youtube si tipa folosea cleanser-ul din gama Fresh Pressed, un cleanser pudra, care se amesteca cu apa. Insa produsul vedeta al gamei mi se pare Clinique Fresh Pressed™ Booster Zilnic cu Vitamina C Pura 10% , un produs revoluționar care se amesteca cu crema hidratanta, pentru a-i potenta efectele. Se recomanda sa amesteci 2 picaturi din Clinique Fresh Pressed™ Booster Zilnic cu Vitamina C Pura 10% in crema zilnica pentru rezultate care nu intarzie sa apara: in 7 zile ar trebui sa descoperim o piele mai luminoasa, mai neteda si retexturizata. Un alt lucru important de retinut este ca pe langa vitamina C, booster-ul contine si acid salicilic, un exfoliant care se lupta cu excesul de sebum. Booster-ul nu contine parfum.

Clinique Fresh Pressed

Cu ce rezultate se lauda Clinique Fresh Pressed™ Booster Zilnic cu Vitamina C Pura 10%:

Intinerire de la prima aplicare: pielea este cu 36% mai stralucitoare, iar tenul este mai neted, catifelat si ferm in doar o saptamana de la utilizarea zilnica.
Pielea este complet refacuta in 4 saptamani: petele sunt reduse cu pana la 21%, iar liniile fine si ridurile sunt reduse in proportie de pana la 32%.
Reintinerire in doar 12 saptamani: petele sunt reduse in mod vizibil cu pana la 32%, liniile fine si ridurile se reduc cu pana la 43%, iar pielea este vizibil mai ferma cu pana la 41%.

Un alt lucru interesant este faptul ca pe langa produsele full size gasim in parfumerii si Clinique Fresh Pressed™ 7 DAYS SYSTEM Vitamina C pura, un kit pentru 7 zile, asa incat putem sa testam si sa vedem daca aceasta gama isi respecta promisiunile, inainte sa dam banii pe produsele full size.

Clinique Fresh Pressed™ Booster zilnic cu Vitamina C 10% pura are 34 de ml si costa 369 lei, iar Clinique Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser cu Vitamina C pura are 14 gr si costa 129 de lei.

Ce parere aveti despre noua gama Clinique?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *