Colectia de vara Too Faced 2017

Dragilor, azi vorbim despre colectia de vara Too Faced 2017, colectia care sper eu, va aparea si la noi, ca am vazut niste chestii care mi-au cam furat inima. Colectia include o noua paleta de farduri de ochi, 3 iluminatoare si 6 nuante noi pentru rujurile Melted Matte.

Paleta Natural Love ( $59) contine 30 de nuante ceva mai naturale, in finish-uri diverse ( sunt  si mate, si metalice, si sidefate)  :

Colectia de vara Too Faced 2017

Paleta mi se pare foarte interesanta pentru ca are nuante pe care eu le-as folosi zi de zi, nu cred ca e nuanta acolo pe care nu as folosi-o. In plus, am alte palete Too Faced si calitatea fardurilor mi se pare excelenta.

Iluminatoarele Love Light ( $30) sunt in nuante de argintiu, auriu si rose-gold. Cel rose-gold o sa vina acasa cu mine 😀 :

Colectia de vara Too Faced 2017

Ultimele chestii ( dar nu cele din urma) sunt 6 nuante noi ale rujurilor Melted Matte. Sunt sigura ca tineti minte cand v-am zis ca imi plac rujurile astea la nebunie ( am nuanta Queen B) si ma bucur ca scot nuante noi si interesante, e si un verde pe acolo, insa mie mi-a furat inima nuanta Granny Panties:

Colectia de vara Too Faced 2017

 

Ce va tenteaza din colectia de vara Too Faced?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

  1. Relatia mea cu too faced este destul de ciudatica. Spre exemplu, colectia de vara de anul asta nu ma prea atrage, dar anul trecut mi-am cumparat doua palete de la ei de care inca sunt indragostita :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *