Noua gama Caudalie Vine[Activ]

Dragilor, azi va povestesc mai multe despre noua gama Caudalie Vine[Activ].

Noua gama Caudalie Vine[Activ]

Noua gama de ingrijire a tenului  Caudalie Vine[Activ] se adreseaza femeilor de 30 si ceva de ani, cu un stil de viata agitat, al caror ten este afectat de lucruri inevitabile in lumea in care traim: stresul, poluarea, fumatul. Caudalie a identificat 4 ingrediente diferite care protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi: Vitamina E, Vitamina C, polifenolii din seminte de struguri si extractul de molid, care impreuna cu complexul
Anti-cell burn out® prezent in gama Vine [ACTIV] ajuta in lupta impotriva radicalilor liberi, actionand impotriva factorilor care cauzeaza imbatranirea prematura a pielii.

Gama  contine 4 produse: serul antirid Caudalie Vine[Activ] cu efect iluminator ( 30 de ml, 170 de lei) , crema hidratanta Caudalie Vine[Activ] 3 in 1 ( 40 de ml, 163 de lei) , crema energizanta Caudalie Vine[Activ] pentru ochi si buze ( 15 ml, 119 lei, nu contine parfum) si uleiul detoxifiant de noapte Caudalie Vine[Activ] ( 30 de ml, 141 lei) .

Toate produsele Caudalie sunt disponibile in farmaciile Help Net si eu va recomand si gama Divine Oil, care este preferata mea.

Va tenteaza ceva din noua gama Caudalie Vine[Activ]?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. Produsele par minunate, musai trebuie testate. Multumesc ptr prezentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *