Noile masti cu argila L’Oreal Pure Clay

Dragilor, astazi m-am gandit sa va povestesc despre o noutate foarte interesanta pe care am reperat-o de curand la DM, noile masti cu argila L’Oreal Pure Clay. Mastile astea au fost foarte promovate in afara ( cel putin eu le-am vazut la toate tipele din UK pe care le urmaresc ) si am fost foarte curioasa sa vad cand/ daca ajung si la noi, si am avut o surpriza foarte placuta atunci cand m-am impedicat ( la propriu) de standul mastilor L’Oreal Pure Clay in DM.

Noile masti cu argila L'Oreal Pure Clay

 

Argila e un ingredient cu beneficii binecunoscute in ceea ce priveste tenul gras ( absoarbe excesul de sebum si curata porii) iar cei de la L’Oreal au creat 3 masti care nu usuca tenul, cu efecte diferite: masca cu argila si carbune pentru iluminare si purificare, masca cu argila si eucalipt pentru matifiere, masca cu argila si alga rosie pentru exfoliere in profunzime. Cele 3 masti poti fi folosite separat sau impreuna ( daca va este cunoscut conceptul de ” multi-masking” , practic aplicam pe ten in acelasi timp mai multe masti, pe zonele unde dorim sa vedem un anume efect) .

Noile masti cu argila L'Oreal Pure Clay

Cele 3 masti cu argila L’Oreal Pure Clay sunt disponibile in exclusivitate in magazinele DM, la pretul de 40 de lei/ 50 de ml ( 10 folosiri) .

Ati folosit vreodata o masca cu argila? Pentru mine masca de argila era sfanta mai ales in adolescenta, cand sebumul dadea petreceri pe tenul meu, si de atunci am ramas fana a efectelor mastilor cu argila, desi in ultimii ani le-am folosit tot mai rar.

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

  1. Am vazut peste tot reclame cu mastile astea si chiar sunt foarte curioasa cum sunt. Astept parerea ta dupa ce le folosesti 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *