Noua mascara L’Oreal Miss Baby Roll

Ieri am intrat in DM, locul unde mi se pare mie, ajung cel mai repede noutatile in materie de lansari, si la standul L’Oreal m-am impiedicat de cea mai recenta lansare, noua mascara L’Oreal Miss Baby Roll. Variantele oarecum precedente Miss Manga si Miss Hippie mi-au placut la nebunie asa ca m-am bucurat sa vad noua lansare si mai ales sa o tin in mana si sa iau la puricat forma periutei:

Noua mascara L'Oreal Miss Baby Roll

Noua mascara L’Oreal Miss Baby Roll promite sa ofere mega volum, curbare si rezistenta intreaga zi.

Noua mascara L'Oreal Miss Baby Roll

Pretul Miss Baby Roll este de 45 de lei. Ma intreb daca vor aduce la noi si variantele colorate, ca la aceasta gama au si varianta pe mov, pe langa clasicele albastru si negru. Sunt curioasa sa incerc Miss Baby Roll mai ales pentru ca mi s-a parut ca aceasta gama se adreseaza in special genelor lipsite de volum, asa ca m-au nimenit la fix, ramane de vazut daca se va ridica la inaltimea Miss Manga, Miss Hippie si Volume Million Lashes, favoritele mele de la L’Oreal.

As vrea sa-mi spuneti cum vi s-au parut variantele precedente Miss Manga si Miss Hippie si daca va tenteaza Miss Baby Roll.

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

  1. Eu n-am incercat niciunul dintre cele pe care le-ai enumerat, dar am avut ocazia sa incerc Miss Baby Roll si chiar mi-a placut, nu lungeste genele foarte mult, dar chiar le ofera volum 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *