Servetelele demachiante Ivatherm

Dragilor, astazi am primit un newsletter cu o veste care mi s-a parut interesanta, asa ca am zis sa o impartasesc si cu voi: tocmai ce au aparut pe piata servetelele demachiante Ivatherm.

Servetelele demachiante Ivatherm

Stiu ca expertii zic ca nu e bine sa ne demachiem cu servetele demachiante, insa decat sa ne culcam cu machiaj pe fata pentru ca ne e lene si vrem sa fim mai catolici decat Papa si sa ne demachiem intr-un fel anume, mai bine o demachiere cinstita cu servetele demachiante. Sa recunoastem, toate am facut-o la un un moment dat, asa ca mai bine sa nu ne ascundem dupa deget si sa le recunoastem servetelelor demachiante statusul de salvator in momente de calatorie sau somn lesinator.

Servetelele demachiante Ivatherm contin apa termala Herculane si vitamina E si m-au facut foarte curioasa, nu am mai incercat servetele demachiante dermatocosmetice. Sper ca cei de la Ivatherm sunt pregatiti sa le vanda si la cantitatea de snop, ca daca seamana cu produsele mele preferate Ivatherm ( gelul de curatare Ivahidra si crema cu SPF 50 Sunlight) o sa imi para rau daca nu le vand si la format cat mai mare ( format de 1L, cum as vrea sa vad Ivahidra si Sunlight) .

Gasiti servetelele demachiante Ivatherm AICI la pretul de 28 lei/ pachet cu 25 de bucati. Daca aveti drum pe la Farmacia Tei sa stiti ca acolo sunt mai ieftine ( 20 de lei) .

Ce parere aveti despre servetelele demachiante, le folositi?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

 

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *