Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense

Sunt unele parfumuri care m-au marcat, pe care le port cu mine in suflet orice ar fi, chiar daca nu le mai am si in format fizic, iar unul dintre ele este Dolce&Gabbana Light Blue, asa incat atunci cand am aflat ca pe piata exista o noua versiune, Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense, am pornit instant in cautarea ei.

Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense

Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense este deja in parfumerii, exista o varianta pentru doamne si una pentru domni. Noutatea ar fi, in primul rand, faptul ca Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense este apa de parfum pe cand vechiul Light Blue este apa de toaleta. Notele de varf sunt lamaie si mar Granny Smith; notele de mijloc sunt galbenele si iasomie; Notele de baza sunt lemn ambrat si mosc.  Parfumierul din spatele Light Blue Eau Intense (Olivier Cresp) este cel care a creat si Light Blue, insa varianta asta noua mie mi se pare foarte interesanta. Nu e un parfum extrem de diferit, e tot unul fresh, insa mi se pare ca Light Blue Eau Intense are o nota tropicala, dulce, puternica ( poate de la amestecul de mar si mosc) , iar Light Blue pentru nasul meu cel putin, are o nota intens citrica. Daca ar fi sa aleg intre ele nu mi-ar fi usor, ma leaga o caruta de amintiri de Light Blue, insa cred ca Light Blue Eau Intense e mai pe placul meu acum, cand visez la insule tropicale si palmieri.

Cine mai e fan Light Blue? Ati incercat varianta noua Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense? O gasiti in parfumerii la preturi incepand cu 251 de lei.

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. l-am avut foarte mult timp insa am considerat ca e momentul sa schimb sortimentul. actualmente am ange ou demon de la givenchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *