Cum mi-am organizat singura nunta

Dragilor, astazi va povestesc cum mi-am organizat singura nunta. Cand am inceput sa adun idei pentru postarea de fata, v-am rugat sa imi puneti intrebari referitoare la nunta, ca sa stiu care sunt subiectele de interes. Una dintre cele mai frecvente intrebari a fost daca/ de ce nu am apelat la serviciilor unei firma care se ocupa de organizarea de evenimente, asa ca am zis sa va povestesc un pic despre cum a decurs organizarea nuntii si cum am inceput pregatirile.

Ca idee generala, cand am organizat nunta am vrut sa ne reprezinte cat mai mult, sa fie un eveniment organizat cu bun gust, unde sa nu sarim calul si sa facem lucruri pe care nu le-am face in mod normal. Gen, sa nu mancam caviar si picioare de broasca pe care sa le platim 20 de ani, ci sa avem parte de un eveniment decent, intr-o locatie decenta, care sa fie reprezentativ pentru preferintele noastre si sa nu fie o diferenta de la cer la pamant intre felul in care ne traim noi viata si nunta. Am vazut o multime de nunti unde oamenii s-au intins mai mult decat ii tinea plapuma si nu am vrut sa fie cazul nostru. Cred ca multa lume se intreaba cati bani iti trebuie ca sa faci o nunta sau cat costa o nunta, nu as putea sa va zic o suma exacta dar va pot sfatui sa strangeti bani cu macar un an inainte de nunta si de asemenea, sa incercati sa faceti cheltuielile pe o perioada mai lunga de timp. De exemplu, noi intr-o luna am platit avansul la restaurant, in alta luna am luat hainele si verighetele, in alta luna am aranjat cu DJ-ul si fotograful si cam asa am facut, pe rand, pregatirile pentru nunta, bineinteles in functie si de cat de urgente sunt si cu cat timp inainte trebuie stabilite respectivele chestii. Nu avem o lista cu cheltuielile pentru nunta, dar pot sa va spun in ce ordine am aranjat noi lucrurile, ca sa va dati seama cam care sunt pasii care trebuie urmati:

  • am gasit restaurantul ( cu minim un an inainte de eveniment)
  • am gasit si contractat fotograful si DJ-ul ( cu 6-8 luni inainte)
  • am gasit biserica ( cu 6 luni inainte)
  • am cumparat verighetele ( cu 4 luni inainte)
  • am ales meniurile si am trimis invitatiile ( 2-3 luni inainte)
  • am gasit hainele pentru nunta ( cu 2 luni inainte)
  • am confirmat numarul de invitati si am fost la proba pentru coafura de mireasa ( cu o luna inainte)
  • am facut rezervare la starea civila si am comandat buchetul de mireasa, lumanarile si tortul ( cu 2 saptamani inainte)
  • am facut aranjamentele florale pentru mese ( cu o saptamana inainte, noi doi le-am creat)

 

Cam asta a fost planificarea nuntii , pas cu pas. Pe langa pasii astia mai mari, mai sunt cateva lucruri mai marunte la care a trebuit sa ne gandim, asa ca va invit sa urmariti clipul despre planificarea nuntii de la a la z, de unde puteti afla cum a decurs nunta mea pas cu pas, ce lucruri sunt necesare pentru nunta si cum a decurs ziua nuntii, pas cu pas:

Va multumesc mult pentru vizionare, nu uitati sa va abonati la canalul meu de Youtube pentru ca urmeaza si alte clipuri despre nunta.

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *