Gal Gadot, noua imagine Revlon

Poate nu stiti acest lucru despre mine, dar sunt mare fana filme si in ultima vreme mi-au placut foarte mult 2 filme in care apare subiectul articolului nostru de azi, Gal Gadot, noua imagine Revlon.

Gal Gadot, noua imagine Revlon

Gal Gadot are o poveste foarte interesanta. A fost Miss Israel si a facut parte din armata israeliana ( armata este obligatorie si in cazul femeilor in Israel) iar faptul ca are antrenament de lupta a ajutat-o sa obtina primul rol, pentru ca regizorul a fost impresionat de faptul ca isi poate face singura cascadoriile.

Stiu ca eu de obicei nu prea scriu articole de acest fel, insa imi place mult de Gal, e frumoasa, talentata, se pricepe la arte martiale, are 2 copii si ma bucur mult ca o companie de marimea Revlon a ales-o ca imagine. Cred ca e genul de imagine care sa inspire fetitele sa faca mai mult cu viata lor decat sa isi puna silicoane si sa isi gaseasca un barbat cu bani, e un exemplu de femeie puternica si e tare bine ca exista si astfel de exemple. Gal Gadot isi va incepe rolul de ambasador Revlon incepand cu luna aceasta si eu abia astept sa vad reclamele in care va apare.

Sunt curioasa sa imi spuneti cum vi se pare Gal si care este produsul vostru preferat de la Revlon.

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *