Unde ne punem unghii in Bucuresti?

Azi m-am gandit sa va povestesc despre experienta mea in lumea manichiurilor semipermanente/ a unghiilor cu gel si sa va si fac cateva recomandari, poate sunt printre voi fete interesate sa afle unde ne punem unghii in Bucuresti.

1. Glam Nails by Anna

Ana pune  unghii cu gel si face si manichiura semipermananta. Am pus-o pe locul 1 pentru ca are o rabdare fantastica, scoate niste modele de te lasa cu gura cascata si am stat si  4 saptamani cu manichiura semipermanenta facuta de ea fara sa crape oja sau sa ii dispara luciul. As merge la ea cu ochii inchisi sa imi faca unghiile dar din pacate salonul ei e foarte departe de mine si fac foarte mult pe drum…Mi-a pus si unghii cu gel si experienta a fost una mai placuta decat as fi zis, desi la sfarsit abia asteptam sa scap de unghii. Daca cautati pe cineva expert si la capitolul unghii cu gel, si la capitolul manichiura semipermanenta, si la capitolul modele, Ana e cea mai potrivita.

2. ILC Nails

View this post on Instagram

Mi-am facut si eu unghii de vara toamna asta

A post shared by ? ???? ? (@heycamelia) on

Nu merg la Laura de multa vreme insa imi place faptul ca pune unghii si cu gel, face si manichiuri semi cu modele bestiale care-i ies perfect si lucrul cel mai important pentru mine, nu spune NU la orice traznaie ai vrea pe unghii.

3. AM26 Nails

View this post on Instagram

Cafea + Craciun = ?

A post shared by ? ???? ? (@heycamelia) on

Am avut o perioada cand mergeam foarte des la Andreea si m-am indragostit de modelele ei superbe, este o adevarata maiastra a desenului pe unghii. O apreciez pentru ca recunoaste cand nu i-ar iesi bine un model si as merge in continuare la ea daca ar avea program si in weekend sau ar fi mai aproape de mine. Andreea face doar manichiura semipermanenta.

Stiu ca pot gasi pe cineva sa imi faca manichiura la orice salon dar eu prefer sa merg in locuri unde pot cere si modele deosebite si de obicei la saloanele obisnuite manichiura semipermanenta e doar aplicarea unei nuante de oja. De aceea m-am gandit sa scriu acest articol pentru ca sunt sigura ca nu sunt singura care cauta saloane unde nu se aplica doar oja ci se si creeaza modele frumoase pe unghii.

Care este locul vostru preferat unde va puneti unghii in Bucuresti?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *