Cele mai interesante calendare advent disponibile in Romania 2019

Hello ladies, azi vorbim despre cele mai interesante calendare advent disponibile in Romania 2019,  calendarele advent pe care putem pune labuta si in Romania, si pentru ca nu sunt putine calendarele advent de anul acesta am ales sa le mentionez pe cele care mi se par mie interesante. Sigur ca si eu visez la calendarul advent SpaceNK sau la cel NetAPorter sau Liberty London, dar 1000 de lei mi se pare o suma maaaare pentru asa ceva. Daca vreti sa vedeti calendarele anilor trecuti, va invit sa cititi articolele respective AICI, cu mentiunea ca-n 2018 nu am facut articolul pe aceasta tema din motive de bebelus mic-mic.

Calendarele advent The Body Shop Dream Big This Christmas  395 lei, 595 lei, 895 lei

Cele mai interesante calendare advent disponibile in Romania 2019

Calendarele The Body Shop sunt disponibile online ( sper ca vor reveni in stoc) si mi se pare interesant ca sunt 3 variante de calendare, si de asemenea ca fiecare calendar contine un mix de  produse de ingrijire a tenului, a parului, corpului, cateva produse fiind full size. Mi-as fi dorit sa apara in calendare si produsele de machiaj The Body Shop care mi se par excelente ( rujurile lichide, bronzerul din gama Honey, fondul de ten Matte Clay).

Calendarul Advent Sephora Favorites  427 lei

Cele mai interesante calendare advent disponibile in Romania 2019

 

Contine o multime de produse din marcile exclusive Sephora (chiar si marci care la noi nu sunt disponibile) cum ar fi: Marc Jacobs, Huda Beauty, Tarte, Milk, Too Faced, Benefit, Fenty. Unele produse sunt full size, multe sunt travel size.

Calendar advent Essence Spread the Magic!  124 de lei

Cele mai interesante calendare advent disponibile in Romania 2019

Calendarul advent Essence va fi disponibil incepand cu luna octombrie si contine 80% produse editie  limitata si 20% produse din gama standard in ambalaj editie limitata. Toate produsele sunt full size, calendarul continand si produse de ingrijire, si produse de machiaj.

Calendarul advent Asos  57 de lire (~314 lei)

Cele mai interesante calendare advent disponibile in Romania 2019

 

Acest calendar este cel pe care am pus eu labuta ( la o reducere, 48 de lire am dat pe el, cu transport gratuit) . Contine si produse de machiaj, si produse de ingrijire, in cantitati generoase. L-am luat pentru ca avea mai multe chestii pe care voiam sa le incerc: pudra Laura Mercier Translucent Setting Powder, crema Elemis Pro Collagen Marine, Oskia Renaissance Cleansing Gel, un mini ruj Nars. Doar crema Elemis din acest calendar costa cat intreg calendarul si din calculele mele acest calendar contine 9 produse full size.

Va tenteaza vreun calendar advent? Ati cumparat vreunul anul acesta sau in anii precedenti?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *