The Body Shop Hydrating Bath Foam

Hello ladies, astazi discutam despre o noua lansare, The Body Shop Hydrating Bath Foam, niste spumante/ creme de baie cu fructe, vitamine si antioxidanti.

The Body Shop Hydrating Bath Foam

Aceste creme de baie noi de la The Body Shop vin in  arome: banane, pere, mango si berry. Preferatul meu este berry, are un miros fantastic si autentic de fragi, lasa pielea hidratata de parca te-ai spalat cu un ulei de dus si inmiresmeaza toata baia. Foarte mult imi place si varianta cu banana ( de fapt mie-mi plac toate produsele The Body Shop cu banana: masca de par, samponul, iaurtul de corp, toate miros demential a banane coapte, cred ca asta e gama mea preferata de la ei) .

Cremele astea de baie pot fi folosite si ca spumant, si cred ca experienta este divina pentru ca miros demential si sunt si colorate, dar eu am preferat sa le folosesc doar drept crema de baie pentru ca asa se consuma mai greu, zic eu.

The Body Shop Hydrating Bath Foam

The Body Shop Hydrating Bath Foam au 250 de ml si costa 53 de lei. Sticlutele sunt si ele foarte interesante, zici ca-s sticle de smoothie, iar faptul ca sunt asa colorate le face interesante pentru copilasi ( al meu cu ele a invatat sa desurubeze capace, il fascineaza, mereu le deschide sa le miroasa ).

Ati incercat noile creme de baie The Body Shop Hydrating Bath Foam? Care-s produsele voastre preferate de la The Body Shop ?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *