CONFIDENTIALITATE

Date cu caracter personal si modul in care ( nu) le folosesc

Blogul de fata poate colecta date cu caracter personal, așa cum sunt ele definite de normele europene   in situatia in care:

  • lași un comentariu
  • te abonezi la newsletter
  • te abonezi la comentarii

Toate aceste date sunt lasate de tine si pot fi sau nu reale.

Cookies

Mai exista o serie de date furnizate indirect, prin cookies, pe care le poti accepta ( sau nu) , cum ar fi:

  • țara si orașul din care intri pe site
  • de pe ce dispozitiv intri pe net (telefon, tabletă, laptop, PC)
  • ce fel de browser folosești
  • cât timp petreci pe site și pe ce articole intri
  • categoria de vârstă în care te încadrezi
  • pe ce linkuri din blog ai intrat

 

Google Analytics

Aceste date, de asemenea, sunt folosite de Google Analytics, pentru a realiza tot felul de statistici generale ( sexul cititorilor, varsta, din ce oras provin, ce articole sunt de interes samd) .

Cateodata, un sponsor sau posibil sponsor va cere detalii despre publicul meu, detalii pe care le voi furniza (  date generale cum ar fi: sexul, categoria de varsta, orasul) .

Comentariile și datele personale

Atunci cand lasi un comentariu vei completa un camp unde ti se cer: numele, adresa de mail si site-ul ( daca ai) . Aceste date pot fi sau nu reale si nu le voi folosi pentru a-ti scrie ( cu exceptia participarii la concursuri unde am nevoie de o adresa de mail pentru a te anunta cand castigi, si nici nu voi da datele tale mai departe) .

Newsletter

Daca vrei sa fii la curent cu articolele de pe blog o poti face abonandu-te la newsletter. Pentru a primi articolele pe mail trebuie sa utilizezi o adresa de mail reala.

Dacă nu mai dorești să primești Newsletter de la mine poti sa apeși pe cuvântul UNSUBSCRIBE de la finalul newsletter-ului sau  îmi poți scrie la beautyaddict.com@gmail.com dacă dorești să șterg adresa ta de email din baza de date.

Concursuri pe blog

La fiecare comentariu lăsat la postările de concurs vă voi solicita numele din actul de identitate pentru a impiedica posibile incercari de frauda. Castigatorii vor trebui sa imi trimita numărul de telefon și adresa fizică la care să fie trimis premiul/premiile de către sponsorii concursului. Aceste date nu vor fi facute publice, vor fi transmise doar sponsorilor pentru expedierea premiilor daca castigatorii mi-au dat acordul scris pentru a transmite aceste date  mai departe sponsorilor.